23948sdkhjf

Tidligere HR-chef åbner butik i Fredensborg

Marianne Holst har efter en lang karriere som HR-direktør åbnet en butik på gågaden i nordsjællandske Fredensborg. Den sælger ost, vin og kaffe.

Der skriver Berlingske.

Den nye butiksejer mente, at byen manglede et friskt pust. Det har ført til, at hun nu sælger lokale varer i ”Country Market”. Marianne Holst håber desuden på, at det kan blive til et nyt samlingssted for byen.

Hun har udviklet en forretningsmodel, der minimerer sårbarheden, samtidig med den understreger, at det ikke er en klassisk butik – det er et marked.

- Jeg har to virksomheder. Én til lokalet, én til butikken. Det er for at undgå, at det hele risikerer at kollapse. Jeg driver selv cafeen og sælger enkelte varer, men derudover er konceptet baseret på, at lokale producenter lejer hyldeplads hos mig. Endelig er der lørdage, hvor f.eks. slagteren eller ostehandleren selv står bag en disk og betjener deres kunder. På den måde spreder jeg risikoen, siger hun.

Butikken åbnede i september 2019 på Jernbanegade. Hun har én deltidsansat samt flere ungarbejdere, og virksomheden er i øjeblikket profitabel, oplyser hun til Berlingske.

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126